Heather slår til for miljøet

(19.11.2007, sist oppdatert 19.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills slår til igjen - denne gangen ikke mot eksmannen Paul McCartney, men for miljøet.

Hun stiller nemlig opp som frontfigur for organisasjonen Viva!, som kaller seg «vegetarianernes internasjonale stemme for dyrene», og deres nye kampanje for å få folk til la være å spise kjøtt.

 

Heathers innsats skjer på noen svært oppsiktsvekkende, store plakater. På den ene ligger en lettkledd Heather Mills utover en tørkesprukken bakke, mens hun svett holder seg for pannen og teksten lyder «Hey Meaty, you?re making me so hot».

 

På boardmotiv nummer to ser Heather rett på tilskueren og proklamerer «You haven?t got leg to stand on» - i et ordspill rundt sin egen enbeinthet - i en annonse som fastslår at man ikke kan være miljøvennlig og spise kjøtt og melkeprodukter. Ifølge Daily Mails kilder «var hun helt klar for alt som kunne skaffe oppmerksomhet rundt saken».

 

Kampanjen sparkes i gang i dag med en fotosession med Heather Mills, ifølge Viva! Og fra i morgen vil 100 slike store plakatene bli å finne rundt om i Storbritannia, melder avisen.

 

- Jeg ble vegetarianer for helsens skyld. Så fant jeg ut om den grusomme dyremishandlingen i fabrikkproduksjonen og blant melkekyr og ble veganer, uttaler Heather Mills, som nå har fått enda en god grunn til å spise grønt: Ifølge Viva!-sjef Juliet Gellatley forårsaker produksjonsdyr det nest største utslippet av drivhusgasser.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews