Heather klarer ikke å holde seg unna

(04.10.2007, sist oppdatert 04.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills vil kjøpe hus i samme gate som eksen Paul McCartney. Bare et hus vil skille dem.

Da Paul McCartney røk usams med Heather Mills, skiftet han ut låsene på parets hus. Men Heather finner det fremdeles vanskelig å holde seg unna - nå er hun på husjakt i samme gate som Paul McCartneys London-residens ligger.

 

Heather Mills besøkte ifølge Daily Mail et flott hus med prislapp på over 173 millioner kroner for annen gang denne uken. En talsperson for Mills hevder at hun kjøper huset på vegne av andre.

 

Det er en praktvilla med fire soverom, romslig hage og solide sikkerhetsforanstaltninger med elektroniske porter og videoovervåking - og en beliggenhet under 50 meter fra Paul McCartneys London-bolig.

 

I dag er de to på bedre fot enn rett etter bruddet, da det var en veritabel krig og skittkasting som pågikk. Ifølge Mills vennekrets er det lite gnisninger mellom de to nå, og de er «mer vennskapelige enn på lenge» mot hverandre.

 

Heather Mills har råd til et fint hus. Hun skal ifølge avisen motta over 750 millioner kroner av McCartneys formue når skilsmissen formaliseres, delt opp i årlige summer fra nå og frem til parets datter Beatrice (3) fyller 18 år.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.212 sec - 1 pageviews