Heather gjorde strupekuttbevegelse i retten

(26.03.2008, sist oppdatert 26.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

En rasende Heather Mills trakk to fingre over strupen i en truende gest mens hun nistirret på eksmannen Paul McCartneys skilsmisseadvokat.

Det skjedde i retten før påske, da den opprivende rettssaken om det økonomiske oppgjøret gikk mot slutten, melder The Sun i dag.

 

Rett etterpå helte Heather Mills en karaffel med vann over hodet på den suksessrike skilsmisseadvokaten Fiona Shackleton, som Mills tydeligvis gir mye av skylden for at hun fikk langt mindre i oppgjør enn hun hadde trodd - bare en femtedel av summen som hun krevde. Tidligere har bare vannepisoden vært kjent, men nå kommer det også fram at Heather truet mer håndfast i rettssalen.

 

Utbruddene kom etter at Heather Mills hadde lest dommerens avgjørelse, som er svært ufordelaktig også for hennes omdømme. Verken Macca eller advokat Shackleton ønsker å kommentere hendelsen. Men venner av Paul McCartney sier til The Sun at han er lamslått av eksens oppførsel.

 

- Paul trodde Heather hadde blitt fullstendig gal. Han ble sjokkert fordi det var så fullstendig uakseptabel atferd, og ikke en måte å vise seg i retten på.

 

I forrige uke kom det fram at Heather Mills er i gang med å spare. Etter rettssaken reiste hun og eksparets felles datter Beatrice til USA hvor Heather ifølge The Sun skal hvile ut etter rettssaken. Datteren blir sendt hjem tidligere, ifølge med barnepiken og en livvakt, og da flyr alle tre økonomiklasse - mens Heather selv imidlertid har booket sin returbillett på første klasse.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews