Heather dumpet som dyreverner

(07.02.2007, sist oppdatert 07.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills er blitt dumpet av dyrevernorganisasjonen PETA etter påtrykk fra eksens eldstedatter, Mary McCartney.

Mary truet nemlig med å takke nei til en jobb som fotograf for en antipelskampanje dersom Heather fortsatte å jobbe for dem.

 

Heather Mills har hele tiden arbeidet regelmessig for PETA, som er en kjendistett dyrevernorganisasjon. Sist var hun aktiv i kampanjen som lyktes å forby katt- og hundepelshandelen i Europa, melder Expressen.

 

Dette er det siste slaget i et år som har vært hardt for Heather Mills: Skilsmissen er blitt en bitter feide om penger, de har gjensidig anklaget hverandre for mishandling, med mange stygge avisoppslag og Mills som syndebukk.

 

Paul McCartney og Heather Mills traff hverandre i 1999, etter at Pauls kone Linda døde av brystkreft året før. Datteren Beatrice ble født i 2003, men forholdet til mannens barn fra første ekteskap ryktes å være dårlig - noe Heather benektet hele tiden mens hun og Macca var gift.

 

Nå viser det seg at ryktene var sanne. Paul og Lindas yngste datter Stella (35) rykket tidlig ut offentlig mot eksstemoren Heather, og har kalt henne både heks og hurpe og manipulerende. Nå har også Mary (37) kommet på banen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews