Heather Mills festet, Macca hjerteoperert

(02.01.2008, sist oppdatert 02.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills slo til med en gedigen nyttårsfest, kanskje som opplading før hun i februar skal møte Paul McCartney i rettssalen - mens han på sin side skal ha vært gjennom en hjerteoperasjon.

Dermed skal de begge stå rustet til nok en runde i retten om den økonomiske siden ved sitt skilsmisseoppgjør.

 

Ifølge den britiske tabloidavisen News of the World skal Mills ha punget ut med nærmere 650.000 kroner - hvorav halvparten skal ha vært til fyrverkeri. Hver eneste gjest fikk utdelt en fjernkontroll til porten i gjerdet rundt huset hennes på landet, så de kom seg inn.

 

65 år gamle Paul McCartney skal ifølge et oppslag i The Sun ha vært gjennom en såkalt angioplasti, en hjerteoperasjon som gjøres for å behandle innsnevringer i koronararteriene, som er hjertets egne blodårer. Det ble gjort i all hemmelighet, melder avisen.

 

McCartney skal ha klaget over at han ikke følte seg helt vel, og oppsøkt en hjertespesialist i Londons Harley Street. Undersøkelser viste at et inngrep var på sin plass, og det skal ifølge avisen ha blitt utført i fjor høst ved et privat sykehus.

 

- Heldigvis er Paul i svært god form. Han trener regelmessig og er i god form. Han har alltid vært ved uvanlig god helse, noe som er bemerkelsesverdig med tanke på det rockelivet han engang førte, sier en venn av popveteranen til The Sun.

 

Tirsdag sa McCartneys talsmann at høstens hemmelige hjerteoperasjon «hadde vært et rutinemessig medisinsk inngrep».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews