Heather Mills: - Jeg er ikke PR-kåt

(16.03.2007, sist oppdatert 16.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills erklærte i går at hun ikke er PR-kåt, mens hun samtidig ga TV-intervjuer i øst og vest og poserte på bilder.

- Jeg er jo nesten aldri på TV, fastslo Mills, før hun ble å se på alle de store, britiske kanalene fra BBC til Sky. I BBCs nyhetskanal hevdet hun endatil at hun fremdeles elsket Paul McCartney, og klaget over hvordan folk prøvde å ødelegge henne.

 

- Jeg vil aldri komme over det. Jeg vil alltid elske Paul. Han er mitt barns far. Men det er en stor agenda som prøver å ødelegge meg. Jeg har ikke det mektige systemet som han har, sa hun til den ene kanalen, mens hun til den andre uttalte at skilsmissen var «som å få blod ut av en stein».

 

Heather, som egentlig var møtt opp nær Westminster for å gå i protestmarsj mot måten griser behandles på, tok også til motmæle mot sin egen far Charlie og sin første ektemann Alfie Karmal, som begge beskylder henne for å være en fantast som fant på mye rart.

 

Men samtidig som Heather benektet dette, rykket politiet i Hove i East Sussex ut mot henne fordi hun ringer nødnummeret ustanselig. Politisjef Kevin Moore sier ifølge The Sun:

 

- Folk som ringer så ofte til politiet, risikerer å bli behandlet som gutten som ropte ulv.

 

Heather Mills‘ agent Phil Hall hevder derimot at hun bare er «en enslig mor som er nervøs fordi det har skjedd så mye».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews