Flyflause for Heather Mills

(20.04.2007, sist oppdatert 20.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Da Heather Mills nylig brøt ut i dans på et fly som fløy fra Los Angeles til London, fikk hun ingen respons.

Den blonde eksmodellen og Paul McCartneys ekskone, har gjort stor lykke i den amerikanske versjonen av underholdningsprogrammet «Skal vi danse». Men muligens feilvurderte hun sitt publikum da hun nylig brøt ut i dans under en flyreise fra USA til London.

 

Passasjerene på den ti timer lange flyreisen hadde akkurat fått beskjed om at film- og musikktilbudet på flyet hadde brutt sammen, og at det ikke ville bli noe underholdningstilbud under overfarten. Da fikk Mills med seg sin dansepartner, Jonathan Roberts, på en improvisert danseoppvisning nedover midtgangen.

 

Mills gjorde sitt beste med en fyrig foxtrot, men fikk angivelig ingen applaus etter innsatsen. En kilde sier ifølge nettstedet Female First:

 

- Vi var ikke i særlig godt humør da vi fikk vite at det ikke ble noe film- eller musikktilbud på flyturen. Da danseoppvisningen, som strakte seg helt fra 1. klasse og til de bakerste radene, ble avsluttet, var det ingen som klappet. Stemningen var rett og slett for dårlig.

 

En talsmann for flyselskapet Virgin Atlantic sier at oppvisningen var Heathers egen idé.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews