Feirer bryllup på to kontingenter

(22.07.2011, sist oppdatert 22.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Når Beatles-stjernen Paul McCartney (69) og hans kjæreste Nancy Shevell (51) gifter seg, blir det seremoni i London og feiring i New York.

Den britiske artisten gifter seg dermed for tredje gang, skriver og .

 

 

Paret skal først gifte seg i en liten, privat seremoni i London, før de reiser videre til New York for å holde en storslått bryllupsfest med familiemedlemmer og venner.

 

- Det blir et lite bryllup med bare familiene våre til stede. Jeg vet ikke datoen ennå. Og ikke spør meg om hva jeg skal ha på meg, for hvor pyntet skal man egentlig være når man blir viet av en dommer, hvilket er akkurat det vi skal, skal Shevell ha sagt til The Telegraph, ifølge Contactmusic.no.

 

Paret skal ha vært sammen i fire år, da McCartney fridde i mai. Den tidligere Beatles-stjernen har vært gift to ganger før, først med den amerikanske fotografen Linda Eastman i 29 år, fram til hun døde av kreft i 1998. I 2001 giftet han seg meg den tidligere fotomodellen Heather Mills. De ble separert etter fire år og ekteskapet endre i en stygg skilsmisse i 2008, skriver Dagbladet.no.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews