Får Macca arve Beatles-katalogen etter Jacko?

(05.01.2009, sist oppdatert 05.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Skal man tro britiske tabloidaviser, ønsker Michael Jackson å begrave sin 24 år lange feide med Paul McCartney om rettighetene til Beatles-katalogen - gjennom å testamentere ham sin halvdel av eierskapet.

Det var i 1985 at Jacko kjøpte ATV Music-katalogen rett foran nesen på McCartney for rundt 340 millioner kroner, ifølge Jacksons norske fanklubbs nettside. Denne katalogen inneholdt Northern Songs-katalogen med nesten alle sangene til Beatles. Michael Jackson fusjonerte senere ATV Music med Sony, og delte eierskapet 50-50.

 

I dag skal Sony/ATV-katalogen være verdt utrolige 215 milliarder kroner.

 

Dermed satt Paul McCartney bare igjen med eierrettighetene til et par Beatles-sanger som The Fab Four utga utenom Northern Songs sin katalog. Han skal ha vært rasende, og de to gamle samarbeidspartnerne fra 80-tallet - som spilte inn blant annet «The Girl Is Mine» sammen - skal ifølge Daily Mirror aldri siden ha snakket sammen.

 

Men nå som Michael Jackson (50) frykter for helsen sin, og ifølge avisen skal ha sørget for å ordne opp med testamentet sitt, så ønsker kongen av pop også å rydde opp i forholdet til McCartney (66).

 

Angivelig skal han ha laget et testamente der Macca vil arve hans andel av Beatles-katalogen hvis Jacko går bort først. Kilder nær Jackson sier videre til avisen at han alltid har vært lei seg for at forholdet til Paul McCartney ble så dårlig.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere06.01.2009 13:31
Hei!
Jeg er en stor fan av Michael Jackson og jeg synes det er respektløst å kalle han for Jacko eller Wacko Jacko. Han heter ikke det. Han heter Michael Jackson! Jeg har fulgt med på intervjuer av han og han sier at han ikke ønsker og liker å bli kalt det.... Mange barn og ungdommer har han som et forbilde og jeg synes ikke daria er et godt forbilde når det gjeller respekt når dere bruker kallenavn som han ikke liker. Jeg synes dere skal gå ut og beklage det og unnskylde dere.

Hilsen Annie (stor MICHAEL JACKSON fan)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.189 sec - 1 pageviews