Ensom etter at moren døde

(13.11.2008, sist oppdatert 13.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Hiphopartisten Kanye West sier han føler seg ensom etter at moren Donda West døde i fjor, og ønsker å skaffe seg sin egen familie.

Men han sliter med å finne den rette kvinnen i sitt liv, fortalte han til fremmøtte reportere på et lytteparty for sin nye skive «808?s & Heartbreak» i London denne uken.

 

- Jeg ønsker meg barn. Men jeg ønsker meg den rette jenta også, en som virkelig bryr seg om meg. Når jeg er på en klubb, er jentene superkalkulerte og planlegger hvert eneste skritt, sa West ifølge People.com.

 

Han synes det er ensomt på toppen, men roser bransjekolleger som Beyoncé Knowles og Paul McCartney for å ha hjulpet ham når han var «deprimert og nede».

 

- Å miste moren min, og at jeg ikke har en kvinne i livet mitt som støtter meg - jeg føler at jeg er helt på egen hånd, og bare kan uttrykke det gjennom musikken jeg lager, sier en åpenhjertig Kanye West videre.

 

Donda West, som i alle år hadde stått på for sønnen og vært hans fremste støttespiller, døde av komplikasjoner etter en kosmetisk operasjon 10. november i fjor, bare 58 år gammel. Og i april i år gjorde Kanye West det slutt med sin forlovede gjennom flere år, modellen Alexis Phifer.

(©NTB)

 


Les alt om Kanye West og Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.265 sec - 1 pageviews