Doherty og McCartney fant tonen

(28.09.2007, sist oppdatert 28.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Pete Doherty og Sir Paul McCartney hadde et særdeles varmt møte torsdag. De følte seg nesten som far og sønn, skal vi tro avisen Daily Mirror.

Babyshambles-frontfiguren og skandalerockeren Pete Doherty skal ha avgitt Sir Paul McCartney et løfte.

 

Doherty, som har oppholdt seg i en rehabiliteringsklinikk i Wiltshire, Sør-England, lovet Beatles-legenden at han skal begynne et nytt og bedre liv.

 

En venn av Doherty sier til Daily Mirror: - Han var helt overveldet over å få møte Paul. De hadde en skikkelig åpenhjertig samtale - til tider følte de seg som far og sønn. Pete lovet Paul at han skulle skjerpe seg, at han er ferdig med narkotika. Han sa videre at han ikke på noen måter ønsker å falle tilbake til sitt gamle mønster igjen.

 

Doherty «fikk fri» fra rehabiliteringsklinikken for å intervjue Sir Paul McCartney for britiske «Observer Music Monthly» torsdag, og fikk altså med seg noen tiltrengte råd på veien. Kilden forteller: - De snakket om alt fra musikk, andre sangere - og kvinner.

 

Ifølge kilden fikk ikke Doherty blund på øyet natten før han skulle treffe Beatles-legenden.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews