Dans kan bli fru Beckhams USA-billett

(16.04.2007, sist oppdatert 16.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke enkelt å bli førsteside stoff i USA. Men Victoria Beckham vet råd.

Det har gått rykter om et Beckham-realityshow - à la «The Osbournes» - om en gjenforening mellom Spice Girls-jentene og om et moteprogram i USA med Victoria Beckham i programlederrollen: Alt for å sette fru Beckham på kartet når hun for alvor setter sine føtter på amerikansk jord.

 

David Beckham har skrevet kontrakt med Los Angeles Galaxy, og paret skal flytte over dammen så snart de har funnet seg et passende krypinn.

 

Siste nytt er ifølge den britiske tabloiden The Sun at Victoria Beckham skal prøve å oppnå superkjendis-status i USA med dans. Den tidligere artisten skal ha blitt tilbudt å delta i realityserien «Dancing With The Stars», som tilsvarer norske «Skal vi danse». Her har Paul McCartneys ekskone Heather Mills gjort stor lykke, og nå tenker man at Victoria Beckham kan bli en verdig Mills-arvtaker neste sesong.

 

En kilde i produksjonen sier til den britiske tabloiden The Sun: - Vi er halvveis gjennom serien og det har vært helt enormt. Mye skyldes Heather. Nå ønsker vi oss Victoria. Hun er ikke særlig populær akkurat nå, i likhet med hvordan det sto til for Heather da hun begynte. Derfor ville det være perfekt å få henne med.

 

Venner av Victoria Beckham sier til avisa at hun er veldig imponert over Heather Mills? innsats på TV-skjermen, og ser på showet som en måte å erobre amerikanernes hjerter på.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.744 sec - 1 pageviews