Britiske medier hatske mot Mills

(12.02.2008, sist oppdatert 12.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Tabloidavisen The Sun fortsetter å omtale Heather Mills som Mucca.

Paul McCartney og Heather Mills skilsmissestrid har igjen nådd førstesidene. Mills, som fører sin egen sak etter å ha sparket advokatene, kom ifølge The Sun med et enormt «entourage» da hun skulle forklare seg i retten i går.

 

Det er satt av fem dager til partenes forklaringer i byretten High Court i London. Dersom ikke partene kommer til enighet, kan det bli åpen rettssak. Ifølge juridiske kilder ønsker Mills et oppgjør på minst 50 millioner pund (nesten 540 millioner kroner) fra McCartney, som angivelig synes halvparten av dette er nok.

 

The Sun er ikke nådig i sin omtale av eksmodellen, som de har gitt kallenavnet Mucca. Tabloiden skriver at hun hadde med seg et enormt «entourage» da hun ankom. Både søsteren, en venninne, en assistent, en sjåfør samt en advokat ved navn David Rosen - som skal bistå henne med juridisk hjelp - fulgte henne inn. Det gjorde også hennes personlige trener og venn Ben Amigoni, samt sminkeassistenten Mark Payne.

 

Høringene startet ifølge samme publikasjon med at Mills viste koselige hjemmevideoer fra tiden med McCartney, videoer som skulle vise at hun hadde vært hjemmearbeidende og oppofrende - og derfor fortjener et solid oppgjør. Hun hadde også med seg opptak av seg selv forfulgt av paparazzifotografer, for å understreke sin og datterens kostbare sikkerhetsbehov. Tabloiden hevder også at Mills håper det hele vil ende med åpen rettssak - slik at hun kan skade McCartneys image.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews