Bon Jovi skjeller ut Oasis

(04.09.2007, sist oppdatert 04.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jon Bon Jovi sender ut et svingslag mot artistkollegaer som Oasis og Robbie Williams, og hevder at de bare ville «klare å fylle en bar».

Bon Jovi-frontmannen mener at rockerne i Oasis er «arrogante, men uten substans, mens Robbies musikk er så dårlig at »han ville ikke klart å selge 500 billetter?.

 

Og det er ikke bare de to som Jon Bon Jovi tar ut sitt musikalske raseri på: Han slår også til mot Pete Doherty i Babyshambles:

 

- Vi kjenner ikke Pete Doherty her i USA for annet enn at han alltid er i trøbbel og finner på underlige ting. Jeg har aldri hørt en eneste av låtene hans, sier den nådeløse Jon Bon Jovi til bladet Glamour.

 

Selv slapp Bon Jovi det countryinspirerte albumet «Lost Highway» i juni, og det gikk rett til topps på Billboards albumliste, og høyt på listene også i Europa og Japan.

 

Da Jon sjøl holdt stort selskap sist helg i huset han har i fasjonable East Hampton i staten New York, hadde han et pent oppbud av gjester, blant dem Bruce Springsteen, Sir Paul McCartney, Billy Joel og Roger Waters.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews