Bieber støtter PETA

(21.01.2011, sist oppdatert 21.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det unge sangtalentet Justin Bieber går nå sammen med dyrevernorganisasjonen PETA for en ny kampanje.

Kampanjen skal rette oppmerksomhet mot behovet for omplassering av hjemløse dyr, melder AFP. Tenåringsidolet oppfordrer folk til å gi dyr ved et lokalt omplasseringssenter et nytt hjem - i stedet for å kjøpe fra en oppdretter eller fra dyrebutikk.

 

I videokampanjen sier han: - Det er virkelig viktig at folk adopterer dyr. Jeg vil oppfordre folk til å gå ut til et omplasseringssenter eller et annet sted hvor du finner hunder som har blitt forlatt og ikke har noe hjem. En rekke dyr har også blitt mishandlet i ulike hjem. Jeg synes det er svært viktig at vi er bevisst på disse tingene.

 

Bieber kunne videre avsløre at han selv i sin tid overtok en hund som han møtte på et slikt mottak. Han hadde ingen venner da de kom flyttende til en ny by, og hunden Sam ble hans beste venn.

 

16-åringen stiller også opp i en fotokampanje og poserer på plakater med påskriften: «Min verden inkluderer et engasjement i forhold til dyr, det burde din også gjøre» - og «Dyr kan få deg til å smile, adopter fra et lokalt dyremottak».

 

PETA har etter hvert fått mange kjente støttespillere og talspersoner. Blant kjendisene som har stilt opp finner vi navn som Pamela Anderson, Pink, Leona Lewis, Paul McCartney og Eva Mendes.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews