- Barlow får ridderorden

(11.06.2012, sist oppdatert 11.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Barlow får ridderorden. Foto: © Landmark / PR Photos
Gary Barlow blir en del av den britiske musikkadelen, dersom vi skal tro The Sun. Foto: © Landmark / PR Photos
Det tidligere Take That-medlemmet Gary Barlow Gary Barlow mottar en gjev orden etter den musikalske innsatsen i forbindelse med feiringen av dronning Elizabeths 60 år på tronen.

Ungpikeidolet tildeles den britiske imperieordenen OBE: en britisk ridderorden stiftet 4. juni 1917 av kong Georg V av Storbritannia, melder The Sun.

 

Barlow hadde det musikalske ansvaret i forbindelse med jubileumsfeiringen, og en kilde forteller avisen: - Dronningen var så begeistret for Barlows fantastiske innsats og dedikasjon. Hun gjorde det klart at han skulle få en utmerkelse så snart det meldte seg en anledning. Kilden legger til: - Barlow fikk vite om dronningens tilbud for noen uker siden. Han ble ganske overrasket, men aksepterte.

 

41-årige Barlow viet et helte år til å organisere den stjernespekkede konserten ved Buckingham Palace, som del av 60-årsfeiringen. Han hyret inn artister som Stevie Wonder, Paul McCartney, Robbie Williams og Shirley Bassey.

 

OBE-tittelen forventes annonsert i løpet av neste uke. Men kollegene i britiske «X Factor» har allerede begynt å titulere ham med Sir. En kilde ved programmet sier: - Publikum brøt ut i applaus da Gary ble introdusert som Sir Gary.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews