Amy i fella som Macca?

(21.05.2007, sist oppdatert 21.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse risikerer å havne i samme felle som Paul McCartney: Hun har nemlig ikke fått sin nye ektemann til å underskrive en ekteskapsavtale.

«Rehab»-sangeren giftet seg med Blake Fielder-Civil sist fredag i Miami, etter å ha vært forlovet med ham i en måneds tid.

 

De var også sammen for to og et halvt år siden, men da oppdaget Amy at han hadde en annen dame på si og slo opp. Inspirasjonen fra bedraget førte til at hun skrev «Tears Dry On Their Own». Det skal også ha vært han som fikk henne til å drikke så mye.

 

Men Amy Winehouse lærer ikke, og nå flyr den nybakte ektemannen hennes rundt og skryter av at han ikke behøvde å underskrive noen ekteskapsavtale, ifølge The Sun.

 

Som assistent ved innspillinger av musikkvideoer tjener Blake Fielder-Civil småpenger i forhold til Winehouse. Nå risikerer hun å måtte dele formuen sin med ham hvis det går galt med ekteskapet.

 

Ifølge avisens kilder har Blake gått rundt og nynnet «They tried to make me sign a pre-nup, but I said no, no, no» til tonene av Amys «Rehab»-hitlåt. Og noen av hans gamle bekjente har gitt ham oppnavnet Anna Nicole Smith fordi de tror han bare er ute etter pengene hennes.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 3.512 sec - 1 pageviews