Alle gode ting tre for McCartney?

(12.01.2010, sist oppdatert 12.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Paul McCartney skal angivelig ikke ha fått skrekken for ektestanden etter det dramatiske forholdet til Heather Mills.

Britiske aviser skriver nå at det skal være ekteskapsplaner på gang - til neste år.

 

Siden 2007 har McCartney datet amerikanske Nancy Shevell, som han har kjent i mange år. Også i fjor på disse tidene raste ekteskapsryktene, og ble blankt avvist av Macca. Men nå er det på?n igjen. En kilde sier til Daily Express:

 

- Paul og Nancys forhold er bunnsolid, og de har ingen vill hast med å gifte seg. Neste år er blitt nevnt som mest sannsynlige tidspunkt, men ingen av dem ønsker noe oppstuss. Det kommer til å skje svært diskré i USA, og Paul ønsker i utgangspunktet at det ikke skrives noe om det på forhånd. Om han klarer det, er en annen sak.

 

Holder ryktene stikk, blir det tredje gang ut for den aldrende Beatles-stjernen (67). Han giftet seg første gang med Linda Eastman i 1969, og de fikk tre barn sammen.

 

Noen år etter Lindas bortgang i 1998 falt Macca for den tidligere glamourmodellen Heather Mills og giftet seg med henne i 2002. Det ble en dramatisk - og dyr - skilsmisse i 2006.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews