Valentinsdagromantikk for Paris

(16.02.2011, sist oppdatert 16.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kjæresten til Paris Hilton tok på seg spanderbuksene på Valentinsdagen - og slo til med både smykker og romantisk måltid.

- Kom akkurat hjem fra en romantisk Valentinsdag-middag med min kjære. Han ga meg det vakreste rubin- og diamanthalssmykke som jeg elsker. Jeg elsker Valentinsdagen, så romantisk og søtt!, skrev Paris på sin Twitter-side.

 

Paris, som fyller 30 år torsdag, har vært sammen med den tidligere nattklubbmogulen Cy Waits (35) siden i fjor sommer. Hun later til å være strålende fornøyd, å dømme etter tvitringen hennes:

 

Ikke bare er hun mer veltrent enn noensinne fordi han er hennes personlige trener og får treningen til å gøy for henne. Også karrieren går på skinner, med Paris‘ nye TV-serie «The World According To Paris» snart premiereklar.

 

- Livet er strålende for tiden! erklærer hun.

 

Like bra går det ikke for Cy Waits, som fikk fyken som nattklubbsjef da han og Paris Hilton ble arrestert i august i fjor - da en motorsykkelpolitimann fikk ferten av marihuana fra bilen. Ifølge Las Vegas Review-Journal risikerer han nå å bli tiltalt både for å ha kjørt i påvirket tilstand og for besittelse, og kan havne bak lås og slå.

 

Paris, som hadde kokain i vesken, slapp unna med prøvetid, bot og 200 timers samfunnstjeneste.

(©NTB)

 


Les alt om Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews