Travel høst for Nicole Richie

(28.09.2010, sist oppdatert 28.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Nicole Richie strålte - og så sunn og frisk ut - da hun i helgen viste frem sin nye kleskolleksjon, kalt Winter Kate.

Hun møtte selv opp i varehuset i Santa Monica, California for å vise frem klærne for fansen, skriver Daily Mail.

 

Nicole Richie lot seg inspirere av påfugler og andre fjærkledde i farger og mønstre, i form av omslagsplagg eller kimonoer, ofte i vintagestil. Hun har fått mye ros for kolleksjonen, som er oppkalt etter datteren Harlows to mellomnavn.

 

Den tidligere så ville partyvenninnen til Paris Hilton har roet seg ned, og er blitt en travel mor til Harlow (2) og Sparrow (1). Nå flyr ryktene om at hun og kjæresten Joel Madden skal gifte seg, noe hun leende avslo å kommentere.

 

I høst har hun også sluppet sin andre bok, romanen «Priceless» - om en bortskjemt rik pike som livet spiller noen solide puss, og blir også å se på fjernsyn igjen i oktober i TV-showet «Chuck».

 

- Jeg er god til å organisere. Jeg elsker en bra liste! Det er nerdesiden av meg. Jeg elsker å ha det travelt, sier Nicole Richie.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews