Romanserykter rundt Paris Hilton

(04.07.2011, sist oppdatert 04.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Knappe en uke etter at Paris Hilton bekreftet bruddet med ekskjæresten Cy Waits, knyttes blondinen til Hangover-regissøren.

Den 30 år gamle amerikanske modellen og skuespilleren skal ha blitt observert i het omfavnelse med filmregissør Todd Phillips, skriver .

 

Paret skal tilsynelatende ikke ha gjort noen forsøk på å skjule det blomstrende forholdet, og tillot seg å bli fotografert av paparazzi da de kjørte i Phillips? bil.

 

Todd Phillips er mest kjent som regissør for Hangover-filmene.

 

Men det er ingen dans på roser å være sammen med Paris Hilton. I august var ekskjæresten Cy Waits ved Hiltons side da hun ble arrestert for kokainbesettelse. De kom senere sammen til retten i april, da 30-åringen skulle vitne i en sak mot en såkalt stalker. Da ble Waits angrepet av en annen av Hiltons stalkere.

(©NTB)

 


Les alt om Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews