Paris vil ha barn med Benji

(07.10.2008, sist oppdatert 07.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Hotellarvingen og kjendisen Paris Hilton stortrives tydelig med sin nye kjæreste, musikeren Benji Madden fra bandet Good Charlotte.

- Jeg tror han vil bli en fantastisk far. Jeg vil absolutt ha tre eller fire barn. Og snart - kanskje om et år eller to, sier hun til magasinet People.

 

Paris, som tidligere har hatt følge med stjerner som Rick Salomon, Nick Carter og modellen Jason Shaw, kunne også avsløre at hun er lykkeligere enn noensinne.

 

- Benji og jeg kunne nylig feire at vi hadde vært sammen i sju måneder. Vi er bare så lykkelige, sier hun.

 

Paris Hilton kunne også nylig fortelle at hun har spilt inn sanger sammen med Benji Madden, og at låtene er «glade og morsomme».

 

- Sangene blir mikset nå og burde være ferdige snart. Jeg har et innspillingsstudio i huset mitt i Los Angeles og vi har jobbet der hver kveld. Det har vært gøy. Sangene våre er rett og slett glad og festlig dansemusikk. De gjenspeiler det Benji og jeg utstråler sammen - glede og moro.

(©NTB)

 

 


Les alt om Nick Carter og Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


f
13.10.2008 22:59
Tynn!

eh?
14.10.2008 21:38
dette er dessverre et nytt lavmål for benji madden.. good charlotte er blitt såpass poplulære at de ønsker å vise at de kan date hvem som helst i hollywood. og hvem andre enn selveste paris hilton? hun er jo i sentrum av alt.. jeg skal ikke si at jeg er imot forholdet deres, de gjør hva faen de vil.. men benji samt joel madden har sunket så jævli lavt at det nesten er trist!

: D
15.10.2008 20:35
De er et supert par : ) Det samme gjelds broren og Nicole Richie !

metoyou
16.10.2008 21:00
bra at de gifte seg ,de passe sammen  Wink ;-\)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews