- Paris ser på forlovelsesringer

(21.02.2011, sist oppdatert 21.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det kan se ut til at Paris Hilton og Cy Waits mener alvor med forholdet sitt.

Paris Hilton har hatt en rekke profilerte forhold til berømte, rike menn, men nå ser det ut til at nattklubbmogulen Cy Waits har klart å temme den celebre jetsetteren. En kilde sier til People at Hilton forventer at Waits går ned på kne «når som helst». Og da hun nylig rundet 30 år, tasset de sammen til en gullsmed - for å se på forlovelsesringer.

 

- De så etter forlovelsesringer, hevder kilden - og sier videre: - De var virkelig søte sammen. Paris kommenterte ringene og de spøkte med hvor stor diamant hun er nødt til å ha.

 

Men selv om duoen altså vurderte ringer sammen, kjøpte de ikke noe som passer til ringfingrene denne gangen. Men Hilton dro ikke tomhendt fra butikken.

 

- Hun hadde med seg en vakker ring, som kostet 25.000 dollar, hevder kilden.

 

Men kanskje hadde Waits øynene litt ekstra åpne i denne butikken, for i et talkshow uttalte Hilton følgende til verten, Ryan Seacrest: - Det er alvor. Jeg er så lykkelig. Jeg har aldri hatt det bedre.

(©NTB)

 


Les alt om Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews