Paris har ny flamme på gang

(15.06.2010, sist oppdatert 15.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Paris Hilton har funnet seg en mann med døgnrytme som matcher henne selv.

Etter en kort periode som singel har hun nemlig slått seg sammen med det som TMZ beskriver som en nattklubbmogul.

 

Cy Waits (34) som han heter, driver sammen med tvillingbroren Jesse og forretningspartneren Victor Drai kjendistette in-steder for nattefolket i Las Vegas - med navn som XS, Tryst og Drai?s. Ifølge nettstedet har Paris Hilton og Cy Waits datet i rundt en måneds tid, og Paris flyr inn fra hvor hun måtte være i verden - Egypt eller Brasil - for å møte ham i helgene.

 

I 2007 ble Cy og Jesse nevnt blant de heteste ungkarene i USA av TV-kanalen Extra. Men i et intervju med nettstedet Details for et par år siden fastslo Cy Waits:

 

- Da jeg var 20 år, holdt jeg rundt puten min og tenkte «en dag skal jeg ha en prinsesse». Nå vet jeg ikke hva jenter vil ha fra meg. De bruker meg, og jeg svarer med å bruke dem.

 

Men kanskje er det håp for Paris Hilton. Kilder sier til Las Vegas Sun at «ingen har noensinne sett Cy så lykkelig», og at «han lyser opp når noen nevner navnet hennes». Og ikke minst, fastslår kilden:

 

- Han behandler henne som en prinsesse.

(©NTB)

 


Les alt om Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.140 sec - 1 pageviews