Paris Hilton kan bli uønsket på Vegas-klubber

(01.09.2010, sist oppdatert 01.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Nattklubbene i Las Vegas har tidligere betalt Paris Hilton for å komme til dem og feste - men det kan det bli slutt på etter hennes kokainarrest.

- Fordi Vegas-klubbene granskes så nøye for tiden, vet jeg ikke hvor velkommen hun vil være nå, sier en klubbeier som vil være anonym til bladet People.

 

Kilden forklarer at fordi Hilton er tatt med kokain, kan folk anta at hun er på vei til klubben for å bruke kokain - eller at hun allerede har tatt det.

 

- Ingen klubb ønsker å bli forbundet med det, fastslår kilden. En annen veteran på innsiden av klubblivet bekrefter dette:

 

- En klubb ville aldri fått lov til å booke Paris for en opptreden nå. Selv om man kan ønske seg presseomtalen, vil ingen likevel ønske å sette spille- eller skjenkebevillingen sin i fare.

 

Nattklubbenes skjenkebevillinger er alltid under nøye oppsyn. Nylig ble en klubb stengt - blant annet fordi dop skal ha blitt brukt i lokalene.

 

Ikke bare vil lommeboken til Paris bli mer slunken, ettersom hun tidligere har fått store summer for å dukke opp. Nå risikerer hun også ydmykelsen å bli behandlet som en helt vanlig gjest, sier bladets kilde:

 

- Vesken hennes vil bli sjekket før hun får komme inn.

(©NTB)

 


Les alt om Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews