Paris Hilton gjør ny TV-serie

(18.04.2011, sist oppdatert 18.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Hun har latt TV-kameraene følge seg flere ganger. Og nå er det duket for en ny serie med jetsetteren Paris Hilton i hovedrollen.

Vi kjenner hotellarvingen og utelivsdronningen fra TV-seriene «The Simple Life» og «My New BFF». I førstnevnte serie prøvde hun seg i ulike yrker - mens det i sistnevnte var jakten på en ny bestevenn vi kunne følge.

 

Men nå er det serien «The World According to Paris» som gjelder, melder nyhetsbyrået Reuters. Serien skal på lufta i USA til sommeren - og hadde, ifølge hovedpersonen selv, vært utenkelig for noen år siden.

 

- Da var jeg ikke helt bekvem med meg selv. Jeg har gått igjennom så mye nå. Jeg tenkte: hva mer kan skje? Nå føler jeg meg klar til å vise meg selv, sier hun.

 

I serien får seerne følge Paris, hennes mor Kathy Hilton og Paris‘ mest kjente venner i deres dagligliv.

(©NTB)

 


Les alt om Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews