Paris Hilton fett betalt for koreansk popvideo

(31.08.2012, sist oppdatert 31.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Paris Hilton skal ha fått 1 million dollar for å bruke to dager av livet på å vandre rundt på en strand sammen med en koreansk popstjerne.

Iført badedrakt så vel som en flagrende hvit kjole figurerte milliardærdatteren i musikkvideoen til Sør-Koreas store pophelt, Kim Jang-hoon (45).

 

- Jeg elsker disse bildene av meg og Kim Jang-hoon. Slik en hyggelig fyr, og morsom også! Hadde en flott tid på jobb med ham, tvitret Paris Hilton tidligere denne uken.

 

Musikkvideoen ble spilt inn i 3-D på stranden i Malibu, og slippes 4. oktober. Det er snakk om en ballade. Managementet til Kim Jang-hoon opplyser til X17Online.com at de vurderte flere andre Hollywood-stjerner, inklusive Jessica Alba og Scarlett Johansson, som motspiller til Kim.

 

- Men en undersøkelse gjort i Sør-Korea viste at Paris Hilton var mest kjent, så vi valgte henne, sier representanten.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.677 sec - 1 pageviews