Paris Hilton får nytt reality-konsept

(30.09.2010, sist oppdatert 30.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Paris Hilton skal på ny kaste seg inn i realityverdenen.

Hotellarvingen har nemlig undertegnet en gullkantet avtale og skal la TV-kameraene følge henne rundt for å bevise for verden at hun ikke er en arketypisk glamourblondine - en misoppfattelse hun føler har forfulgt henne etter hennes tidligere TV-bedrifter. Den nye serien får sendetid på Oxygen Channel i USA, skriver magasinet New!

 

En talsmann for prosjektet, sier: - Dette blir noe helt annet enn «The Simple Life», hvor hun spilte en «lettere» utgave av seg selv. Dette showet vil gi seerne et glimt av den virkelige Paris og hennes liv, noe som er ganske enestående.

 

Oppskriften på «The Simple Life» var å følge Paris Hilton og hennes daværende gode venn, Nicole Richie, i deres streben etter en ikke-glamorøs livsstil. De fikk prøve seg i ulike yrker og arbeidet eksempelvis på en gård og som renholdere. Serien ble svært populær og fikk hele fem sesonger.

 

Deretter gjorde Paris Hilton «My New BFF», hvor hun søkte etter en person som skulle bli hennes nye bestevenninne.

 

Nå spekuleres det i hvor vidt kameraene skal følge stjernen når hun må gjøre sine 200 timer med samfunnstjeneste. Samfunnstjenesten inngår i straffen hun fikk etter at hun ble pågrepet i Las Vegas i august - med kokain.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews