Paris Hilton benekter nazihilsen

(27.07.2010, sist oppdatert 27.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Iført uniformslue hevet Paris Hilton høyrearmen i en Heil Hitler-lignende hilsen mens hun laget «bart» under nesen med fingeren på den andre hånden - og ble fotografert.

Nå benekter hun at den John Cleese-aktige posituren skal ha vært en nazihilsen. Ifølge Daily Mail hevder Paris at hun bare danset og klødde seg i nesen samtidig.

 

Talsmannen til hotellarvingen sier hun pleier å danse med armen i været, og utdyper: - Halve familien hennes er jødisk, og mange av vennene hennes også.

 

Bildet er tatt om bord i en yacht på havna i St Tropez - på det som ifølge avisen var søstrenes tredje døgn i strekk med intens, champagnedrevet festing.

 

Paris Hilton og søsteren Nicky er ute på en over månedslang ferie der skandaleoppslagene har haglet. Etter å ha bivånet finalen i fotball-VM dro søstrene på ferie til Europa. Selv om Paris Hilton de siste par årene later til å ha roet seg ned, har ferien vært vidløftig:

 

Hun har blant annet blitt arrestert to ganger for besittelse av marihuana. Hun brukte også nærmere tre millioner kroner på champagne på én kveld: Paris bestilte ti sekslitersflasker og sprutet utover de andre gjestene på en klubb i St Tropez.

(©NTB)

 


Les alt om John Cleese og Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews