Paris Hilton: - Har vært et vilt tiår

(18.02.2011, sist oppdatert 18.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Paris Hilton rundet nylig 30 år og sier at livet som «noen-og-tjueåring» virkelig har vært vilt.

Hotellarvingen og jetsettfenomnet fylte 30 år torsdag - og reflekterer nå over det siste tiåret. Hun sier hun er takknemlig for både opp- og nedturer. Det har dreid seg om alt fra TV-suksesser, lansering av parfyme og sko, samt en sexvideo på avveie - og et fengselsopphold.

 

Hun sier til E! News: - Jeg har hatt en vill tiårsperiode. Jeg føler at jeg virkelig har levd og lært mye. Ingenting skjer uten at det er en grunn til det. Jeg har fått så mange livsleksjoner. Det har gjort meg til den jeg er i dag, en veldig sterk person.

 

Hun føler seg i dag som en suksessfull karrierekvinne, som ikke bare har lansert en rekke motebaserte objekter under sitt navn, men også driver en nattklubbkjede samt fører vin.

 

Hun sier: - Jeg fører 17 produkter og er stolt over merkevarenavnet jeg har bygd opp.

 

Hotellarvingen er for tiden sammen med nattklubbmogulen Cy Waits - og han forærte jubilanten litt av en gave. Intet mindre enn Lexus‘ nye supersportsbil, LFA, sto og ventet på gårdstunet da Hilton våknet opp til bursdagen sin torsdag, meldes det.

(©NTB)

 


Les alt om Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews