Paris Hilton «desperat» etter bryllupsinvitasjon

(21.03.2011, sist oppdatert 21.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Paris Hilton er tydeligvis ikke invitert til prinsebryllupet i Storbritannia neste måned - og skal være fra seg av fortvilelse.

Det hevder kilder til avisen Daily Star, som sier:

 

- Paris er en massiv tilhenger av de kongelige og teller prinsesse Diana blant sine idoler, så hun er desperat etter å være til stede ved bryllupet. Hun vet at det er et arrangement man ikke bør gå glipp av. Hun har snakket med alle sine kontakter i håp om å klare å få en invitasjon, men har ikke lyktes.

 

For dette er samtidig et av de arrangementene der det ikke nytter verken med penger eller kjendisstatus. De 1.900 navnene på gjestelisten er gått nøye gjennom. Rundt tusen er familie og venner av Kate Middleton og prins William, mens bare 40 utenlandske kongelige er invitert.

 

Paris Hilton har i hvert fall møtt prins William - det var i 2008, på en nattklubb i London. Den gang uttalte hun:

 

- Det var ikke til å tro. Han var utrolig flott og virkelig hot.

 

Hun ytret også at hun gjerne hadde datet ham - dersom han dumpet «den musete kjæresten sin». Som altså var Kate Middleton. Selv er Paris Hilton for tiden kjæreste med nattklubbsjefen Cy Waits.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews