Lite ærefull nominasjon for Hilton og Cruise

(08.01.2009, sist oppdatert 08.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise, Mark Wahlberg og Keanu Reeves har alle blitt nominert til den lite ærefulle Golden Raspberry Award.

Prisen deles ut årlig og går til de dårligste prestasjonene i Hollywood i året som gikk. Cruise er nominert for innsatsen i filmen «Valkyrie», Wahlberg for prestasjonen i «The Happening» - og Reeves for sin rolletolkning i «The Day The Earth Stood Still».

 

 

På kvinnesiden er Paris Hilton «favorittstemplet» til å vinne i kategorien årets dårligste kvinnelige skuespillerprestasjon. Hun får «konkurranse» fra Jessica Alba, Reese Witherspoon og Diane Keaton.

 

Nominert er også filmer som «Meet The Spartans», «Speed Racer», «High School Musical 3», «The Happening», «Meet Dave» og «The Hottie & The Nottie».

 

Golden Raspberry Awards - eller Razzies - er en filmpris som ble opprettet i 1980, som et motstykke til Oscar-prisen. Prisen gis til dårligste skuespiller, manus, sang, regi og film. Nominasjonene avgjøres av medlemmer i the Golden Raspberry Award Foundation, og vanligvis blir prisene delt ut dagen før Oscar-seremonien.

 

Det er ikke mange skuespillere som møter opp personlig for å motta prisen, men noen har faktisk gjort det. Den mest minneverdige personlige mottakelsen står nok Halle Berry for, da hun i 2005 tok med seg Oscar-prisen sin - og med den andre hånden tok imot Razzie-prisen. Berry vant prisen verste kvinnelige skuespiller for sin innsats i «Catwoman».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews