Kjendisene tvitrer om Obamas død

(03.05.2011, sist oppdatert 03.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

En hel rekke amerikanske kjendiser bruker Twitter til å uttale seg om Osama bin Ladens død. Lady Gaga skriver blant annet: «Ser på CNN. For et historisk øyeblikk i kampen mot hat».

Charlie Sheen er heller ikke snauere enn at han kommenterer det hele, og kvitterer med: «Død eller levende. Vi foretrekker død! Godt jobbet, Seal Team». Han avslutter twittermeldingen med sitt signaturord: «Winning».

 

Også Paris Hilton så sitt snitt til å kommentere storpolitikk, og skriver følgende: «Så glad for å høre nyheten om Osama bin Ladens død. Han var terrorismens ansikt - og en så ond mann. Verden er et bedre sted uten at ham».

 

Katy Perry har også tatt tastaturet fatt og tvitrer følgende: «Jeg tror på rettferdighet ... Men tror du ikke et øye for et øye vil få hele verden til å bli blind? Men før jeg går tilbake til å bli en popstjerne uten meninger: Det er en stor dag for Amerika og jeg er stolt over å være amerikansk».

 

Jim Carrey har også en liten twittermelding på lur, og skriver: «Wow! De tok busemannen! Jeg følte det var noe i luften i kveld. Bin Ladens tid er over».

 

Og til slutt gjør vi også plass til Mike Tysons twittermelding. Han skriver: «Obama ble kvitt Osama! Prinsippene til islam er fred og kjærlighet. Vær så snill, ikke bland Osamas synspunkter med muslimers».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews