Kan Halle Berry synge?

(20.12.2006, sist oppdatert 20.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Halle Berry skal være nestemann ut av skuespillere som tror de kan lykkes også som syngedamer eller - menn.

Hennes motspiller i «Monster‘s Ball» og Angelina Jolies eksmann, Billy Bob Thornton, er blant dem som har satset på en deltids musikerkarriere.

 

Halle Berrys plate skal slippes i februar, heter det på nettet, der blant annet en egen side på weboppslagsverket wikipedia er viet platen - der det hevdes at tittelen er «Halle», og kan liste opp oversikten over de 13 sporene, så vel som produsentens navn.

 

Nyheten er også gjengitt i musikkbladet Rolling Stone. Men kjendisnettstedet TMZ sjekket med Scott Storch - bransjemannen som produserte platen til Paris Hilton, og som oppgis å ha produsert tre av låtene for Halle Berry. Men Storch har ikke hørt om Berry-platen, og sier at rapporter om at han jobber med henne i studio er «fullstendig usanne».

 

Halle Berry har oppløftet stemmen to ganger på film - i rollene som skuespilleren Dorothy Dandridge, som hun vant en Emmy for, og som sangeren Zola Taylor. Kanskje har hun stemme - og kanskje kommer det plate, det gjenstår å se.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews