Hilton singel igjen

(21.06.2011, sist oppdatert 21.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Paris Hilton og Cy Waits skal ha gått hver til sitt, dersom vi skal tro kilder magasinet Us har vært i kontakt med.

- De har slått opp, sier en som kaller seg venn av Hilton (30) til magasinet. Kilden legger til om bruddet fra nattklubbeieren:

 

- Det er trist, hun bryr seg mye om ham og synes han er en flott kar, men de møtte en del motstand.

 

Reality-stjernen og jetsetteren begynte å date Waits sent på våren 2010 etter bruddet med skuespilleren Douglas Reinhardt.

 

- Cy fant det vanskelig å leve sitt liv i rampelyset og det er hva som ligger bak bruddet. Det har ikke vært noe drama, det er vennskapelig, men ting funket ikke for dem, sier kilden videre.

 

Det har nok ikke bare vært en dans på roser å være sammen med Paris Hilton. I august var Waits ved Hiltons side da hun ble arrestert for kokainbesittelse. De kom senere sammen til retten i april, da Hilton skulle vitne i en sak mot en såkalt stalker. Da kom en annen av Hiltons forfølgere ut av folkemengden og angrep Waits. Sikkerhetsvaktene fikk raskt kontroll over situasjonen, men Waits sies å ha fått en real støkk.

(©NTB)

 


Les alt om Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews