Hilton og kjæresten angrepet på vei til retten

(28.04.2011, sist oppdatert 28.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Paris Hilton og kjæresten Cy Waits hadde en skremmende hendelse på vei til rettslokalene i Los Angeles onsdag.

Ifølge RadarOnline ble paret vettskremt da en mann kom løpende mot dem og slo til Waits. Hiltons kjæreste skal ha blitt svært forfjamset over angrepet, men fortsatte videre mens både han og sikkerhetsvaktene slo ring rundt hotellarvingen, heter det om hendelsen.

 

Livvaktene til paret dro også kjensel på mannen. Dette var nemlig samme mann som ble arrestert i fjor da han kjørte rundt på Hiltons eiendom - på utkikk etter den meget profilerte jetsetteren. Etter denne «kjendisjakten» ble han ilagt tre års prøvetid med samfunnstjeneste, melder RadarOnline videre.

 

Hilton tvitrer følgende om overfallet: «Den andre psycho-inntrengeren slo Cy i bakhodet da vi var på vei til retten. Det var så skremmende!».

 

Hilton kom til rettslokalene for å vitne mot en annen mann som beskyldes for å ha klart å komme seg inn i huset hennes, utstyrt med en stor kniv. Også da var det Cy Waits som måtte til unnsetning. Han tilkalte politiet - og nå risikerer inntrengeren seks år i fengsel.

(©NTB)

 


Les alt om Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews