Hilton fikk besøk av knivmann

(25.08.2010, sist oppdatert 25.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sosietetsdronningen Paris Hilton våknet tirsdag natt av at en mann banket på vindusruten hennes - og viste fram to store kniver.

Det var drama i Hiltons Los Angeles-hjem da den ukjente personen dukket opp utenfor vinduet hennes med knivene.

 

«Så skremmende. Har akkurat våknet opp av at en fyr forsøkte å bryte seg inn i huset mitt mens han holdt to store kniver. Politiet er her og arresterer ham», tvitret Hilton straks.

 

Hun har også lagt ut et fotografi av politiet som står utenfor huset hennes mens de legger en mann i håndjern.

 

Politiet har bekreftet at de har arrestert en mann i 30-årene. Han er mistenkt for innbrudd. Ingen skader på hus eller eiendeler er rapportert, og mannen kom seg ikke inn i huset.

 

Kilder nær Hilton (29) sier hun først så mannen på overvåkingskameraet sitt, og at hun straks tilkalte politiet. Hun skal ikke ha kjent mannen og det er ukjent hvorvidt hun var målet for hans besøk, skriver kjendisnettstedet TMZ.

 

Hiltons talsperson sier: - Paris er selvfølgelig skremt av hendelsen, men hun er uskadd og har det bra. Hun er takknemlig for at hun har et team som jobber med sikkerhet, og for at politiet reagerte så raskt på henvendelsen hennes.

(©NTB)

 


Les alt om Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews