Hilton angrep fotograf

(28.06.2012, sist oppdatert 28.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Hilton angrep fotograf. Foto: © Solarpix / PR Photos
Papraziifotografer henger rundt Paris Hilton hvor en hun går. Foto: © Solarpix / PR Photos
Hotellarvingen Paris Hilton havnet i basketak med paparazzifotografen Billy Barerra etter en premierefest i Hollywood natt til onsdag.

Det er nettstedet som melder dette. De viser også en video hvor vi ser Paris Hilton gå løs på kameraet til fotografen. Ifølge Billy møtte han hotellarvingen i et parkeringshus etter en fest på nattklubben Bootsy Bellows. Festen ble arrangert i forbindelse med premieren på superstjernen Kate Perrys nye film.

 

Paparazzifotogragen påstår at Paris Hilton angrep han uten grunn. - Klokken var halv fire om morgenen. Festen var over og jeg var på vei over parkeringsplassen for å gå på do da jeg så Paris. Jeg snudde kameraet mitt, men hadde ikke ventet å bli angrepet. Jeg har tatt mange bilder av henne før og er alltid hyggelig mot henne, sier han til nettsiden.

 

Fotografen Billy Barerra sier superstjernen oppførte seg som om hun hadde brukt narkotika. - Jeg har sett mange mennesker påvirket av narkotika, og Paris er en av disse.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kate Perry og Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews