Hilton: - Burde vært gift nå

(07.07.2011, sist oppdatert 07.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Hun har tilsynelatende alt: Utseende, penger, hell og berømmelse. Men jetsetteren Paris Hilton synes slett ikke at alt går på skinner.

Nå har hun uttalt seg til magasinet Life & Style om det hun mener er et passe mislykket kjærlighetsliv. Hun sier: - Da jeg var liten så jeg alltid for meg at jeg skulle være gift og ha barn nå. Livet er slett ikke som jeg trodde det skulle bli. Jeg er 30 - og helt for meg selv.

 

Hiltons siste kjæreste var partyarrangøren og klubbeieren Cy Waits. Men etter 18 måneder strandet også dette forholdet. Hilton sier hun fikk et nytt syn på forholdet da hun så seg selv og Cy sammen i sitt eget TV-show. I serien er det scener hvor hun tror Cy vil fri, og i en annen scene tror hun at hun har blitt gravid.

 

- Ved å se serien så jeg forholdet vårt fra et nytt perspektiv. Visst var jeg glad i ham, han er en av mine beste venner, men jeg måtte være sikker på at han var den rette. Da jeg oppdaget at jeg var usikker, visste jeg at jeg måtte gjøre det slutt.

 

Hun sier også: - Jeg angrer på at jeg viste fram så mye av forholdet til Cy i serien. Det har vært en vekker for meg.

 

Om framtiden sier hun: - Jeg vil gifte meg og bli gravid i løpet av de neste to-fire årene. Men først må jeg jobbe med mine tillitsproblemer.

(©NTB)

 


Les alt om Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews