Charlie Sheen får ikke feire barnebursdag

(14.03.2011, sist oppdatert 14.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Da tvillingene Max og Bob feiret toårsdagen sin i stor stil søndag, var det uten pappa Charlie Sheen til stede.

Han manglet, ikke uventet, på listen over inviterte til festen. Selv om eksparet før helgen kom til enighet med Brooke Mueller om omsorgen for de felles barna, har han fremdeles forbud mot å nærme seg henne.

 

Barnebursdagen ble avholdt i Bel Air-herskapshuset til Paris Hiltons foreldre. Mueller er nær venninne med Paris‘ mor, Kathy Hilton. Paris selv var ikke der, men det var søsteren Nicky Hilton - og en hærskare smårollinger, som herjet i hoppeslottet som var rigget til i bakhagen.

 

Max og Bob, som egentlig hadde bursdag først mandag, skal i følge Gossipcom.com ha fått mengder med gaver.

 

Charlie Sheen har på sin side forkynt sin gavmildhet overfor jordskjelvofrene i Japan i helgen. Når han drar i gang sitt nye TV-show, som har fått tittelen «My Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not An Option»-show, vil én dollar av hver solgte publikumsbillett gå til Japan.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews