Bret Easton Ellis støtter Paris Hilton

(24.09.2012, sist oppdatert 24.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Selv om Paris Hilton har krøpet til korset og beklaget sine uttalelser om homofile, rykker nå «American Psycho»-forfatteren Bret Easton Ellis ut med et slags forsvar for henne.

I helgen erklærte Ellis på Twitter: «Jeg er på en måte enig med henne», før han la til at han selv hadde brukt sjekkeappen Grindr, og at «hun treffer ganske nært».

 

 

Grindr bruker geolokasjon, så brukerne kjapt finner andre brukere i nærheten av sin egen posisjon, og markedsfører seg spesifikt mot homofile.

 

Det var da Paris Hilton tok taxi sammen med en homsevenn som viste henne Grindr, at hun utbrøt at «homser er antakelig de kåteste mennene i verden», og at «de fleste av dem antakelig har aids». Men taxisjåføren tok opp samtalen - og solgte opptaket til sladrenettstedet Radaronline.

 

Bret Easton Ellis har i intervjuer ikke ønsket å definere sin seksualitet, samtidig som han har fortalt om både mannlige og kvinnelige kjærester. Det er bare én måned siden forrige gang forfatteren skapte oppstuss på Twitter:

 

Da gikk han hardt ut mot at Matt Bomer - skuespilleren kjent fra «Magic Mike» - som «et helt latterlig valg» til å spille Christian Grey i filmatiseringen av «Fifty Shades of Grey» fordi han var åpent homofil.

(©NTB)

 

 


Les alt om Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews