Tommy Lee taler spekkhoggerens sak

(08.12.2010, sist oppdatert 08.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

I likhet med ekskona Pamela Anderson later det til at Tommy Lee er en dyrevenn. Nå tar han opp kampen mot SeaWorld i Florida - for å få dem til å slippe fri spekkhoggeren Tilikum.

Men han taler også spekkhoggerens sak på et annet, noe mer uvanlig, plan.

 

Tilikum drepte treneren sin i februar, og har også tidligere vært involvert i to dødsfall. Men dyrevernorganisasjonen Peta mener den burde få slippe ut av bassenget den bor i - og tilbake til havs.

 

I et brev beskylder nå Tommy Lee dyreparken for å beholde Tilikum i fangenskap fordi han «er deres hovedsædbank».

 

I brevet, som TMZ har tilgang til, later den selv så beryktede rockeren til å være svært kritisk til måten sæden tappes på - nemlig at noen hopper «ned i vannet til Tilikum og masturberer ham med en kuvagina fylt med varmt vann», hevder han i brevet.

 

- Selv i mine villeste dager med Mötley Crüe ville jeg aldri forestilt meg noe så sykt og forvridd, skriver Tommy Lee, som for noen år siden stilte opp naken for Peta.

(©NTB)

 


Les alt om Pamela Anderson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews