Sharon Stone får på pelsen

(12.12.2006, sist oppdatert 12.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Divaen Sharon Stone får på pelsen for oppførselen sin under oppholdet i Oslo.

Først ertet hun på seg de kongetro, da hun ikke fulgte internasjonal skikk og bruk - men presterte å komme ti minutter etter kongen og dronningen til Nobelbanketten søndag.  Så lot hun seg fotografere med shoppingtrofeene sine fra Oslo-oppholdet, der hun svidde av flere hundre tusen kroner på pelsprodukter - fra en stor pelshatt til to pelser og et pelssengeteppe til kjempesengen hjemme i USA. - Sharon Stones pelsshopping i Oslo er trist og uverdig. Fredsprisen er kanskje det Norge kan være mest stolt over. Da er det trist at en av de sentrale deltagerne i år, Sharon Stone, velger å fremheve en av de næringene Norge bør være minst stolt over ved en slik anledning, sier Siri Martinsen i dyrevernorganisasjonen NOAH - for dyrs rettigheter. Om Sharon Stone ikke følger kongelig kutyme ellers, er hun i rojalt selskap når det gjelder pelsbruk: Kronprinsesse Mette-Marit har også fått på pelsen for sin hang til å kle seg i pels. Blant Stones skuespillerkolleger - med dyrevernaktive Pamela Anderson i spissen - er det derimot liten stemning for å iføre seg ekte dyreskinn.

(©NTB) Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews