Anderson: - Blir nok gammel med Tommy

(13.09.2011, sist oppdatert 13.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Pamela Anderson utelukker ikke en gjenforening med eksmannen Tommy Lee - og innrømmer at hun ser for seg at de blir gamle sammen.

44 år gamle Anderson har to sønner med rockerebellen og trommisen Tommy Lee. Guttene er blitt 15 og 13 år gamle, og Anderson forteller i et nytt intervju at både hun og guttene har tett kontakt med Lee.

 

Under et intervju med magasinet New! fikk hun spørsmålet om hun kunne tenke seg en «gjenforening» med eksen, og svarte: - Du vet aldri. Livet er kort. Noen ganger ser jeg for meg at vi kjører rundt sammen med hver vår rullestol - uten tenner. Vi er gode venner. Jeg herser stadig med ham.

 

Pamela har søkt lykken i andre menn også, og giftet, og skilte seg nokså fort og spontant med rockeren Kid Rock og Hollywoodfenomenet og filmprodusenten Rick Salomon. Det er fortid nå, men hun utelukker ikke aet nytt ekteskap i løpet av framtiden.

 

- Jeg ville gjort det igjen. Jeg vil at ungene skal se meg gift og lykkelig, på tradisjonelt vis. Vi har hatt et utradisjonelt liv - men jeg er en romantiker, så jeg tror det ligger i kortene. Men jeg vil ikke ha noen som er yngre enn meg. Jeg vil være den unge og hotte i forholdet.

(©NTB)

 


Les alt om Pamela Anderson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews