Sharon Osbourne vil auksjonere bort brystene

(09.03.2010, sist oppdatert 09.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kona til Ozzy Osbourne liker ikke brystene sine etter den siste plastikkirurgien hun hadde.

- Jeg skulle ønske at jeg ikke hadde fikset på brystene mine den siste gangen. De la inn disse store posene som er altfor runde - det er som å gå med en vannseng på brystet. Jeg hater puppene mine. Jeg vil ta ut de posene og auksjonere dem bort på eBay! sier Sharon Osbourne til det britiske magasinet new!

 

57-åringen, som skal ha brukt over 300.000 pund, eller rundt 2,67 millioner kroner, på plastikkirurgi opp gjennom årene, vil ikke legge seg under kniven i nærmeste fremtid. Men Sharon tror hun nok vil gjøre det før eller siden.

 

- Vil jeg få utført mer kirurgi? Ikke akkurat nå. Kanskje når jeg er i 60-årsalderen. Jeg vil ikke ha en nakke som slenger hit og dit, sier hun.

 

Selv om Sharon vil ha fjernet sine implantater, kunne hennes datter Kelly nylig fortelle at hun var forberedt på å få utført et brystinngrep når hun blir eldre.

 

- Når puppene begynner å henge, vil jeg få løftet dem. Jeg vil ikke at brystvortene mine skal peke mot gulvet. Plastikkirurgi virker for noen som mamma. Det forandret livet hennes og ga henne den siste biten av selvsikkerhet som hun trengte, sier 25-åringen.

(©NTB)

 


Les alt om Ozzy Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.254 sec - 1 pageviews