Sharon Osbourne angrep modell

(16.12.2008, sist oppdatert 16.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Ozzy Osbournes foretaksomme kone, Sharon Osbourne, skal ha havnet i en «catfight» på en gjenforeningsepisode av realityserien «Rock Of Love: Charm School» i Los Angeles.

Den verbalt sterke rockehustruen mistet nylig kontrollen over temperamentet sitt, skriver den britiske tabloidavisen The Mirror.

 

Fru Osbourne har markert seg sterkt som dommer i realityshow, og i «Rock Of Love: Charm School» skal deltakerne lære seg riktig rocke-attitude. Men det kan virke som om 26 år gamle Megan Hauserman hadde litt for mye attitude.

 

Det skal ha vært lørdag kveld under en innspillingspause, at den kjente TV-profilen ble konfrontert av Hauserman. Hauserman fikk følgende skussmål av fru Osbourne da hun ble stemt ut av programmet: «Hun har en fantastisk kropp men hjernen er på størrelse med en peanøtt».

 

I pausen så modellen sitt snitt til å svare på påstanden. Hun skal ha sagt at Sharon Osbourne bare er kjent på grunn av sin hjernedøde rockeektemann. Sharon Osbourne skal ha reagert med raseri, og avisen skriver at hun tok tak i modellens hår og klort henne i ansiktet. Angivelig måtte sikkerhetsvakter gripe inn.

 

En talsmann for Los Angeles-politiet bekrefter at Megan Hauserman har meldt inn en episode for politiet.

(©NTB)

 


Les alt om Ozzy Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.211 sec - 1 pageviews