Ozzy trodde han hadde fått hiv

(24.02.2010, sist oppdatert 24.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

I sin nye selvbiografi «I am Ozzy» skriver Ozzy Osbourne om en veldig lite trivelig beskjed han fikk tidligere i karrieren.

Han skal på et tidspunkt ha testet seg for hiv, og fått beskjed om at testen var positiv. I boka skriver Osbourne at hans første reaksjon var at han bare ville forsvinne. Siden ble det klart at han fikk feil beskjed.

 

- Det ble slutten på min karriere som Casanova. Jeg var aldri utro mot Sharon igjen, sier rockelegenden ifølge Aftonbladet.

 

Ikonet utelater ingenting i boken, men forteller alt fra en oppvekst med dysleksi og mobbing. Han forteller også ærlig om sitt berømte og tunge dopbruk.

 

- Jeg tok alt som kunne få meg ut av mitt eget hode. Jeg tok alle typer av smertestillende, morfin, demerol, LSD, marijuana og alkohol, forteller rockeren til AP.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ozzy Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews