Ozzy har fått førerkort

(13.10.2009, sist oppdatert 13.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det har tatt noen år - men nå har rockeveteranen Ozzy Osbourne sikret seg førerkortet.

Til avisa The Independent forteller «mørkets fyrste» stolt at han har fått kjøretillatelse. Han forteller for øvrig også at han har mistet tellingen på hvor mange ganger han har forsøkt å kjøre opp.

 

- Første gang var i 1974, så i 75, 76, 77 og 78. Jeg har mistet oversikten. Jeg husker en gang under en oppkjøring at jeg skulle rygge og snu, og jeg mistet bevisstheten fordi jeg hadde vært hos en lege ved en tidligere anledning - og fått valium, for å roe nervene. Etterpå sa de alltid: «Du strøk». Og jeg stabbet rundt på parkeringsplassen. Enkelte ville si: «Jeg går for pokker ikke inn i bilen sammen med deg. Ville du gjort det»?

 

Med tanke på det livet han har levd, med sprit og narkotikamisbruk, er det kanskje ikke så leit at førerkortet har latt vente på seg for Ozzy.

 

Nå er han 60, stoff-fri og forteller livshistorien sin i selvbiografien «I Am Ozzy», som akkurat har ankommet britisk bokhandel.

(©NTB)

 


Les alt om Ozzy Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews