Ozzy forandret platetittel etter nettprotest

(26.01.2010, sist oppdatert 26.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ozzy Osbourne ombestemte seg når det gjaldt tittelen på sitt nye soloalbum etter at fansen protesterte.

Opprinnelig var albumet tenkt å hete «Soul Sucka», men nå har hardrockveteranen ombestemt seg etter å ha lyttet til fansen.

 

- Da vi la ut tittelen på internett likte ikke fanbasen min tittelen. De sa ting som «jeg kan ikke helt se for meg å gå rundt i huset med ordene »soul sucka? på T-skjorten?. Så jeg tenkte «f ..., jeg må finne på noe annet!», sier Osbourne til Rolling Stone.

 

Den foreløpig utitulerte platen vil komme ut i juli, samtidig som Ozzfest arrangeres på ny etter et års pause. Deretter legger gamlefar ut på turné.

 

- Etter Ozzfest gjør jeg den mest omfattende turneen jeg noensinne har gjort, hevder Ozzy Osbourne, som ikke har tenkt å legge musikerlivet på hylla foreløpig - selv om han er 61 år, og sier til rockebladet:

 

- En eller annen gang vil jeg havne med ansiktet ned i en kasse med et furulokk som lukkes over meg. I mellomtiden er det dette jeg kan.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ozzy Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews