Ozzy Osbourne takker livet

(31.01.2010, sist oppdatert 31.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Heavy Metal-sangeren Ozzy Osbourne har levd et hardt liv og sier nå at han lever på lånt tid.

Etter tiår med misbruk av narkotika, drikking og tilfeldig sex synes Ozzy at han er heldig som lever og han vil ikke anbefale sine handlinger til noen.

 

- Jeg brukte dop hver dag og det tok nesten livet av meg. Jeg tok mengder av tunge stoffer lenge og overlevde ved Guds vilje. Du er kanskje ikke like heldig som jeg - jeg lever på lånt tid. Og med de seksuelt overførbare sykdommene så bedrev jeg russisk rulett med sex, sier han i et intervju sendt på den amerikanske TV-kanalen CNN.

 

Ozzy (61) snakket også om hvordan han nå forstår at han har evnen til å påvirke andres liv og valgene de tar.

 

- Når du er på innsiden og ser ut, så ser du det ikke på den måten, men du har rett. Jeg har muligheten til å endre andres liv.

 

Han fyrte også løs på stjerner skapt av reality-TV-programmer som «Idol» og sier at de har mindre sjanse til en varig karriere fordi musikkbransjen er så ustabil.

 

- Det er helt annerledes - de fabrikkerer folk nå. De er som iskrem. Når smaken blir borte, går de videre, mener Osbourne.

(©NTB)

 


Les alt om Ozzy Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews